top of page

Új nyitó oldal, új funkciók!


Frissítsd az Enduraid-et és élvezd az új nyitó oldalt, amely immár három különböző frissítési funkciót ajánl. Verseny, edzés, lemerítő edzés.Edzés

Az edzés funkció használatával az Enduraid az edzésed során elhasznált energia folyamatos visszapótlásában és a hidratáció fenntartásában segít.

Elég megadnod az edzésed főbb jellemzőit, mint, dátum, helyszín, választott aktivitás és a tervezett intenzitás. Mindezek figyelembevételével az Enduraid elkészíti számodra az egyéni frissítési terved, az általad preferált termékek felhasználásával. (1 az 1-ben pótlás.)


Verseny


A verseny funkcióhoz tartozó frissítési terv hozzásegít ahhoz, hogy az adott verseny során a felkészültségednek megfelelően a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd.

Találd meg a versenyed a regisztrált eseményeink listájában és egy pár gombnyomással megkapod a testre szabott frissítési terved.

Nem kell törődnöd a versenyinformációk felkutatásával (dátum, helyszín frissítőpontok száma), mi megtesszük helyetted. Folyamatosan bővülő eseménylistánkban megtalálhatóak a főbb futó, triatlon és egyéb állóképességi versenyek.
Lemerítő


Ha szeretnéd az edzéseid, táplálkozásod és a regenerációd hatékonyságát fokozni válaszd a lean fueling funkciót. Ez a típusú frissítési terv minimális szénhidrát bevitellel operál.

Elég megadnod az edzésed főbb jellemzőit és az Enduraid elkészíti számodra a speciális frissítési terved, a hatékony edzés, regeneráció és testsúly menedzsment érdekében.

A protokoll segítségével kettős hatás érhető el: mobil energiaraktárak és hatékony zsírégetés egyszerre. Fő a fokozatosság! Kezdetben heti maximum 2-3 alkalommal tervezd így a frissítésed.
Ne feledd a spinning/görgő edzés funkcionalitásokat sem, amelyek néhány hete elérhetőek.


Sikeres felkészülést kívánunk!


Az Enduraid csapata160 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page