top of page

Rendszeresség

A kiegyensúlyozott, megszokott időrend önmagában komoly teljesítménynövelő tényező. Az étkezés az alvás és az edzés tekintetében a rendszeresség mindig kifizetődik: ha a szervezeted hozzá tud szokni egy ritmushoz, tudni fogja, hogy mikor kell teljesítenie mikor kapja meg az üzemanyagot és mikor tudja kipihenni magát.


Mint sok minden az életben, az edzés is az alkalmazkodásról szól: alkalmazkodik a szervezeted a fizikai elvárásokhoz, amelyeket az edzéssel diktálunk neki, hálás  érte, ha a “pofonok” (edzések) mellett az “üzemanyagot” is megszokott rendszer szerint kapja betartva az alapvető téziseket.


A frissítést is érdemes már a versenyszezonon kívül is gyakorolni, hogy mely termék, íz, állag, összetétel az, amely majd a versenyen is elkísér és segíti a sikeres célba érést. Az Enduraid segítségével különböző sportágakra, tetszőleges időtartamokra kérhetsz korlátlan számú frissítési tervet, tehát gyakorolhatsz, próbálgathatsz, hogy kialakítsd a számodra legmegfelelőbb frissítési protokollt, ne érezz gyomorkotyogást, elkerüld a színes karikákat, az émelygést és a többi nem kívánatos, teljesítményrontó fizikai jelenséget.


Te a versennyel foglalkozz, a frissítést bízd az Enduraid-re!

30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page