top of page

Visszajelzések

Gyakorló Kardiológus-belgyógyász orvosként, a Nagyatádi Extrememan ironman távú verseny rendezőjeként, többszörös Ironmanként és aktív futó és triatlonosként ajánlom nektek az Enduraid-et. Az alkalmazást, amely az élettan szigorú törvényeit figyelembe véve készíti el az aktuális edzés vagy verseny frissítési tervét. Az Enduraid a sikeres versenyzés és a valóban hatékony edzésmunkához kínálja az utolsó és egyik legfontosabb puzzle-t, a megfelelő frissítési tervet.

Dr. Herr Gyula

 5:28:41-es eredménnyel a 26. helyet szereztem meg Kenesei féltávon, és ebben az Enduraid frissítési tervének is nagy szerepe volt! Így már nem kérdés, hogy a keszthelyi verseny előtt miként készítsem a frissítési tervemet! Köszönöm, hogy vagytok!

Tóth Péter

Frissítésnek banánt,vizet és sótabit (Enduraid) toltam. Nem is volt problémám semmivel. Nem voltam éhes, sem szomjas. Nem hiába értenek ott a frissítési tervhez.

Nitro Tom

Nem emlékszem olyan nagyatádi indulásomra, hogy ne paráztam volna azon a rohadt frissítésen. Most pedig csak addig vonta el az energiáimat, amíg reggel bekevertem a cuccot. Persze ezt két hónapja minden nap minden edzésen gyakoroltam az Enduraid-del. Annak a visszaigazolása, hogy mindent jól csináltam ezzel kapcsolatban, péntek este következett be először, aztán utána természetesen a versenyen.

Babos Csaba

Alapszabály, hogy azt használd, amit edzésen kipróbáltál és működik, és nem csinál gondot. Ezen felül pedig javaslom az ENDURAID alkalmazást letölteni, ezzel meg tudod tervezni a frissítésedet. És saját tapasztalat alapjáén mondom, jól működik.

Dr. Keszthelyi Gábor

A Frankfrut maratonon egy Sri Lankai kollégám indult, akinek sok edzést tanácsot adtam. Említettem neki az Enduraid-et és nagyon szerette volna kipróbálni. Nos ő hallgatott a jó tanácsokra és 16 perccel megjavította az egyéni csúcsát (most már 3:23) és kiemelte, hogy tökéletes energia szint, nulla gyomor probléma. Szerintem ez egy pompás teszt volt...

Deák István

Engem nagyon nagyon érdekel a sport frissítés (energia pótlás, hidratáció) és Gábor szerintem hatalmas tudással rendelkezik a témában. Egy ideig el lehet jutni edzessel, de mikor eljutsz egy szintre, már értened kell, hogy mit miért csinál a szervezet és tudnod kell, hogy mit miért, hogy csináld! Köszönöm Nektek!

Vass Gergely

Fantasztikus, nagyon köszönöm! Egyéniben igyekszem idén is teljesíteni az UB-t, nagy segítségemre lesz! Köszönöm a munkátokat! Szuperek vagytok!

Hallgató-Csík Ivett

Még a Balaton Szupermaraton előtt bukkantam rá az Enduraid frissítés tervezőtökre, ami első pillanatban megtetszett, azonnal ki is próbáltam a sótablettátokkal együtt és úgy működött mint még soha egyetlen versenyemen sem. Már akkor is visszajeleztem nektek, hogy elképesztő dolgokat hoztatok össze amiért hihetetlen hálás vagyok!

Hallgató-Csík Ivett

 

 

A hétvégén az UB-nnői párosban elég fölényes győzlmet arattunk. Ami a lényeg, én a komplett frissítésemet az Enduraid-el terveztem meg és tökéletesen működött! Semmi gyomorprobléma, semmi izomgörcs. És mindketten <i:am>mineral tabsot használtunk végig!

Simon Edina

Ebben az évben próbáltam ki először az <i:am> só tablettát (I:am/Szeretem az életem), ráadásul rögtön egy hosszútávú triatlon versenyen, az év talán legmelegebb napján. Kombinálva a frissítés tervező tanácsaival sikerült életem legjobb eredényét elérnem, fölülmúlni legbátrabb teveimet is. Lehet a jövőben még bátrabb leszek...🙂 Nekem tehát bevált! Köszönöm enduraid, közönöm Kindl Gabi!!! 💪👏 

Józsa Gábor

Ismét szeretnék egy pozitív visszajelzést adni, a Valencia Maratonon az Enduraid alkalmazás tervét követve gyomor és energia probléma nélkül sikerült egy 2:53-mas maratont futnom. Köszi a munkátokat!

Ozsvári Olivér

bottom of page