top of page

"A" és "B" terv

Frankfurt, Chicago, New York, Liszabon, Munchen...A maratoni szezon kellős közepén járunk. Mi a teendő akkor ha olyan firssítőt kínálnak a szervezők, ami nem található meg az Enduraid-ben és az összetétele miatt nem tudjuk felvinni a rendszerbe (Pl. 2,5dl-es "iso" ital mindössze 10g szénhidrátot tartalmaz). Ez esetben  a szervezők által biztosított víz + könnyen magaddal vihető gél + sótabletta kombinációt javasoljuk. 

Milyen malőrök történhetnek még? A kínált iso-italt nem az előírásnak megfelelően keverik be. Első eset: túl sűrű a keverék. Ez esetben valószínűleg túl édesnek fogod érezni a bevitt frissítőt, amint tudsz vegyél magadhoz egy pohár vizet is és ezt a protokollt kövesd végig a táv során.



Második lehetőség, hogy túl hígra keverik be a kínált frissítőt, így kevés energiához jutsz. Ez esetben érezni fogod, hogy sznte víz ízű a frissítő. Ilyenkor is jól jön a fent említett gél+víz+sótabletta kombináció szigorúan letervezve az Enduraid-del.

Tehát ha iso-itallal tervezel frissíteni, akkor mindneképp futtass le egy "B" verziót is a víz+gél+ sótabletta kombinációval.

 Az összes soronkövetkező nagy maraton megtalálható az Enduraid rendszerében. Ha a te versenyed még sincs benne, vidd fe saját eseményként, vagy írj nekünk és felvisszük.  

Te a versennyel foglalkozz, a frissítésre itt az Enduraid!

217 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page