top of page

Beszámoló Nagyatád eXtremeMan

Egy aktív felhasználónk beszámolója a hosszútávú triatlon OB-n elért egyéni csúcsáról.

Nem vagyok nagy posztolgatós, de megosztanék veletek 3 dolgot, ami kellett egy számomra olyan időeredmény eléréséhez, amire végre már azt mondhatom, hogy kezdi érinteni az általam elfogadható szint alsó fokát. Persze, amit én gondolok magamról, hogy talán egyszer elérhetem. Ne várjatok csodát, nem lesz semmi meglepő ebben a három dologban.  EDZÉSTERV - EDZÉS - FRISSÍTÉS 


6 évnek kellet eltelnie, hogy megtanuljam ezt az anyagot és végre úgy álljak a rajthoz, hogy semmi baj nem lehet, hiszen beletettem, amit lehetett és most nincs más dolgom, minthogy felmondjam bringából,futásból és frissítésből megtanult leckét. Az úszásra most nem térnék ki, ha lehet,mert ha nem tanulod meg az anyagot,akkor nincs miből felelni és -- ülj le fiam, 1-es az osztályzat! -- :-D Ezt inkább évismétléssel majd jövőre kijavítjuk.  Azért szeretnék pontosítani a 3 dologgal kapcsolatban, mert így eléggé általános és unalomig szajkózott talán. 

Akkor pontosabban így néz ki. Réka Brassay 

Én,a belefektetett melóval, az Enduraid a High5-val. Félre ne értsétek ez nem a reklám helye, nekem ez vált be. Nem emlékszem olyan nagyatádi indulásomra, hogy ne paráztam volna azon a rohadt frissítésen. Most pedig csak addig vonta el az energiáimat, amíg reggel bekevertem a cuccot. Persze ezt két hónapja minden nap minden edzésen gyakoroltam. Annak a visszaigazolása, hogy mindent jól csináltam ezzel kapcsolatban, péntek este következett be először, aztán utána természetesen a versenyen. De most csak az energiára gondolok, amit az állandó agyalás emészt fel, hogy mit és mikor is,meg jó lesz az úgy? Bocsánat Lacika, hogy megemlítelek, de tanulságos volt, hogy a verseny előtti este még azt kérdezted a tesódtól, hogy mit és mikor igyál -egyél. Ezt a leckét te sem tanultad meg és elfogytál valahol a bringapályán. 

Ezt a három dolgot szerettem volna leírni, ilyen röviden. 😀  Edzőt mindenki szabadon választhat csak egy a lényeg, hogy maximálisan elfogadja az általa leírtakat és higgyen benne. 

Az edzésnél törekedni kell a 100%-ban elvégzett edzésmunkára. Unalomig lehetne ismételni, hogy amennyit beleteszel, annyit is tudsz kivenni. 

A frissítés pedig az edzéseken kezdődik, főleg a hosszú futásokon és bringázásokon. Akkor már ki lehet pipálni egy izgulási faktort. Az hogy ez milyen termék, tök mindegy, csak legyen begyakorolva. 

Jövőre remélem már ideírhatom János Oroszlán nevét is, mert nem kevés munkát fogunk beletenni, hogy kijavítsam az 1-est.

Hajrá VTE!!!! Roboghatunk tovább!


Babos Csaba

44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page