top of page

Új nyitó oldal, új funkciók!


Frissítsd az Enduraid-et és élvezd az új nyitó oldalt, amely immár három különböző frissítési funkciót ajánl. Verseny, edzés, lemerítő edzés.



Edzés

Az edzés funkció használatával az Enduraid az edzésed során elhasznált energia folyamatos visszapótlásában és a hidratáció fenntartásában segít.

Elég megadnod az edzésed főbb jellemzőit, mint, dátum, helyszín, választott aktivitás és a tervezett intenzitás. Mindezek figyelembevételével az Enduraid elkészíti számodra az egyéni frissítési terved, az általad preferált termékek felhasználásával. (1 az 1-ben pótlás.)


Verseny


A verseny funkcióhoz tartozó frissítési terv hozzásegít ahhoz, hogy az adott verseny során a felkészültségednek megfelelően a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd.

Találd meg a versenyed a regisztrált eseményeink listájában és egy pár gombnyomással megkapod a testre szabott frissítési terved.

Nem kell törődnöd a versenyinformációk felkutatásával (dátum, helyszín frissítőpontok száma), mi megtesszük helyetted. Folyamatosan bővülő eseménylistánkban megtalálhatóak a főbb futó, triatlon és egyéb állóképességi versenyek.




Lemerítő


Ha szeretnéd az edzéseid, táplálkozásod és a regenerációd hatékonyságát fokozni válaszd a lean fueling funkciót. Ez a típusú frissítési terv minimális szénhidrát bevitellel operál.

Elég megadnod az edzésed főbb jellemzőit és az Enduraid elkészíti számodra a speciális frissítési terved, a hatékony edzés, regeneráció és testsúly menedzsment érdekében.

A protokoll segítségével kettős hatás érhető el: mobil energiaraktárak és hatékony zsírégetés egyszerre. Fő a fokozatosság! Kezdetben heti maximum 2-3 alkalommal tervezd így a frissítésed.




Ne feledd a spinning/görgő edzés funkcionalitásokat sem, amelyek néhány hete elérhetőek.


Sikeres felkészülést kívánunk!


Az Enduraid csapata



161 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page